Platební metody


  • Visa, Mastercard, Apple pay
  • Skrill, MiFinity, Neteller, Jeton, eZeeWallet, Astropay
  • Paysafecard
  • Bitcoin, Cardano, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Tether USD, TRON, Stellar, SHIBAINU, Polkadot, Monero, ZCash, Dash
  • Bankovní převod
  • MasterCard
  • Skrill, Neteller, Jeton, eZeeWallet, MiFinity, Sticpay
  • Bitcoin, Cardano, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Tether USD, TRON
Sport, Casino
4.5/5
100% bonus €/$ 150
Registrace

Přehled


  • Webová stránka:
    www.ivibet.com
  • Společnost:
    TechOptions Group B.V.
  • Licence:
    Cyprus
  • Cílová oblast:
    Medzinárodná

Ivibet

Ivibet jsem se rozhodl vyzkoušet v podstatě okamžitě, jak spustili online provoz, a to z jednoduchého důvodu – je to sázková kancelář, která patří pod křídla stejné společnosti, jako 20bet, o kterém píšu v jiném místě. Vzhledem k tomu, že 20bet mě svými službami nadchnul, vůbec jsem neváhal odzkoušet jeho dvojče, ivibet.com.

Proč jsem si otevřel účet u Ivibet?

Ivibet Jak jsem napsal výše, byl jsem zvědavý, zda je servis Ivibetu stejný, jako u jeho staršího sourozence. Navíc jsem měl jistotu, že se nemusím bát o to, že by se jednalo o podvodnou sázkovou kancelář a že bych mohl mít problém s výplatami výher ze svého herního účtu. Přistoupil jsem tedy rovnou k registraci, která je téměř identická, tedy co se týče postupu a informací, jako v případě 20bet.

V horním pravém rohu jsem kliknul na tlačítko „Registrace“, vyplnil požadované základní údaje a během dvou minut jsem byl přihlášený na svém herním kontě. Stačilo pár kliknutí a hned jsem si uvědomil, že i když se jedná u tohoto bookmakera o lehce jiný design webu, tak celá struktura a systém jsou v podstatě stejné, jako u 20bet. Takže stejně jako u něj i tady jsem měl okamžitě k dispozici širokou paletu platebních možností, já si vybral pro svůj první vklad elektronickou peněženku Skrill. Peníze jsem měl na herním účtě ihned a samozřejmě jsem využil i bonus na svůj první vklad – dorovnání vkladu až do 150€  – no a jelikož jsem vložil 150€ (abych využil maximální bonus), tak jsem najednou měl pro své sázky k dispozici 300€ – a to není špatné 🙂

V čem je Ivibet jiný než 20bet?

Teď si asi ušetřím spoustu slov, když napíšu, že téměř v ničem. Totiž, abych to rozvedl – Ivibet má stejně skvělou nabídku i služby, jako 20bet – jako první jsem se samozřejmě pustil do sekce se sportovními sázkami. Jako první jsem vsadil několik tiketů s kombinovanými sázkami po 10 eurech, abych si vyzkoušel, jaké jsou možnosti sázek a jak rychle se vyhodnocují zápasy. A opět budu chválit – Ivibet vyhodnocuje většinu zápasů téměř okamžitě, jakmile se změní skóre. Vypozoroval jsem ale, že to platí u zápasů, co jsou live – což je podle mého odhadu asi 80-90% celé kurzové nabídky, což je samo o sobě úžasné číslo. Zápasy, které nejsou v živém sázení, se vyhodnocují pár minut po skončení utkání.

Výplata do 15 minut

Než jsem požádal o svou první výplatu z Ivibet, tak jsem protočil několik desítek sázek, jelikož jsem potřeboval prosázet dostatečný počet peněz, abych nepřišel o bonus a splnil tak bonusové podmínky – a protože se mi dařilo, měl jsem pro svůj první výber k dispozici necelých 500€. Zvolil jsem samozřejmě stejnou platební metodu jako u vkladu, tedy Skrill, a uběhlo jen pár minut a na telefon mi přišla zpráva, že peníze mám u sebe 🙂 Což jsem i v podstatě čekal, vzhledem k tomu, jakou jsem měl zkušenost s 20bet.

Jak hodnotím Ivibet?

Pokud bych měl vybrat hodnocení na stupnici od jedné do deseti, pak bych dal 8,5 bodu. Ivibet je jedna z několika online sázkových kanceláří, u které jsem zůstal, a sázím zde čas od času, tedy celkem pravidelně. Oceňuji hlavně rychlost plateb, rychlost vyhodnocování zápasů a širokou nabídků sportů jak v předzápasovém stavu, tak i živě, na které lze vsadit. Je to stejně nadstandardní nabídka služeb jako u 20bet a já tohoto bookmakera můžu jenom doporučit. A že se jedná o seriózního hráče mezi bookmakery dokazuje i fakt, že nemají problém přijímat jak malé, tak i docela vysoké sázky. To svědčí o profesionalitě a kvalitě, jelikož nesnáším, když mi po pár úspěšných trefách sázková kancelář nastaví limit na sázku v hodnotě pár euro.  Podle mě o Ivibet ještě hodně pozitivního v příštích letech uslyšíme!

 

Jiri
Autor Jan Mach

Miluji sport od malička, aktivně hraji florbal, věnuji se plavání, jezdím na kole. A jsem obrovský fanoušek fotbalu a tenisu – mým největším zážitkem byla návštěva Rolland Garros a několika zápasů La ligy a Premier ligy. Díky svému sportovnímu nadšení jsem měl odjakživa blízko i ke sportovnímu sázení a troufám si tvrdit, že málokdo odzkoušel tolik online sázkových kanceláří, jako já. A i když preferuji sportovní sázky před kasínem, tak mým největším zážitkem, spojeným se sázením, zřejmě bylo, když jsem si zahrál u několika stolu v samotném Las vegas. Pokud si mám ale vybrat, je pro mě bližší sázka na NHL než na ruletu 🙂