Platební metody


  • Visa
  • Skrill, Neteller
  • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC, Cozeni
  • Bankovní převod
  • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC, Cozeni
  • Skrill, Neteller
Sport, Casino
4.1/5
USDT 115 bonus
Registrace

Přehled


  • Webová stránka:
    www.dafabet.com
  • Společnost:
    AsianBGE
  • Licence:
    Cagayan Economic Zone Authority (CEZA)
  • Cílová oblast:
    Asie a Tichomoří / Evropa

Dafabet

DafabetDafabet jsem viděl v televizi při zápasech poháru UEFA na dresech Celticu Glasgow, a hned jsem si řekl, že jak skončí zápas, tak se podívám, o jakého bookmakera se to vlastně jedná. Jak tedy zazněl poslední hvizd rozhodčího, posadil jsem se k obrazovce počítače a najel na oficální stránky www.dafabet.com. Na první pohled mě zaujala nejenom přehledná stránka, ale zejména široký pás log světových klubů a soutěží, kterých je Dafabet oficiálním partnerem. 

A jak jsem se podíval níže, kde naleznete detaily o společnosti,  není se čemu divit, jelikož tato online sázková kancelář není žádným nováčkem, je na trhu od roku 2004 a obrovskou popularitu si získala jak v asijských zemích, tak také v západní Evropě, a to díky svému sponzoringu předních sportovních klubů.

A když jsem si rozbalil v pravém horním rohu nabídku jazykových verzí, bylo to vidět i tady – stránky jsou k dipozici v nekolika asijských jazycích, jako je vietnamština, hindština, bengálština a další, ale také v angličtině, což mi naprosto vyhovovalo. Kliknul jsem na tlačítko s registrací do sázkové kanceláře a zaregistrovval si účet. Poté co jsem musel ještě potvrdit svou emailovou adresu kliknutím na odkaz v ověřovacím emailu, který mi přišel ihned po registraci, a okamžitě jsem měl k dispozici přístup na své nové sázkařské konto u Dafabet.com.

Jako první jsem si vložil na svůj herní účet 120 €, a to pomocí Skrill peněženky – peníze jsem měl tedy k dispozici ihned. A pak už jsem se mohl podívat, jak vypadá možnost sázek na Dafabet.com. Nahoře v menu jsem zjistil, že mám v podstatě k dispozici dva plnohodnotné sportsbooky, ve kterých můžu sázet na sport – jeden se jmenuje „OW sports“ a druhý „Dafa Sports“.  Abych řekl pravdu, jaký je mezi nimi rozdíl, jsem příliš nepochopil, v obou sekcích jsem si naprosto bezproblémově podal sázku. Rozdíl byl snad jen ve vzhledu a v designovém uspořádání jednotlivých prvků. Ovšem kurzy jsou v podstatě stejné jak v OW Sport tak v Dafa sports záložce.

Nicméně, co musím zmínit jako obrovský plus, je to, co jsem jaksi automaticky čekal, když jsem zjistil, že se jedná o asijskou sázkovku – velice vysoké kurzy. Na vyrovnanou událost například v počtu gólů na zápas (více/ méně než 2,5 gólu) jsem měl k dispozici kurzy 1,95:1,95 – a to je právě to, co zdobí top asijské bookmakery, vypisují velice vysoké kurzy.

Prošel jsem si pak ještě další sporty a zápasy a potvrdil si, že i tam se opakuje vysoká kurzová hladina – což jako sportovní sázkař hodnotím velice pozitivně.

Nebudu se rozepisovat, na co jsem vsadil a na co ne, po pár dnech sázení jsem skončíl v lehkém plusu kolem 250€ a rozhodl se vyplatit výhru. Tu jsem musel vyplácet stejnou metodou, jakou jsem provedl vklad, tedy Skrillem. Jelikož to byl můj první výběr, byl jsem požádán prostřednictvím emailu od podpory Dafabet o zaslání scanu pasu anebo obcanského průkazu, což je standardní formalita. Jakmile mě po zaslání požadovaných dokumentů ověřili a potvrdili tímto mou první výplatu, měl jsem peníze u sebe během opravdu několika málo minut.

Hrál jsem na Dafabet pak ještě několikrát a musím říci, že všechny následující výběry proběhly stejně rychle. Celkově hodnotím tuto sázkovou kancelář velice pozitivně – vysoké kurzy a bleskové výběry, navíc naprostá důvěra v bookmakera dělají z Dafabet jedno z lepších míst, kde se dá sázet online.

 

Adam
Autor Adam Grossman

Jsem aktivní sportovec a milovník sportovních sázek, od malička hraji fotbal a hokej, o kterých mám tedy i automaticky největší přehled. Do našeho redaktorského týmu jsem byl přizván, jelikož moc rád nejenom sázím, ale také o sázení i píšu, a také moc rád zkouším nové sázkové kanceláře a kasína, což je zde vlastně mou hlavní náplní práce. Mým oblíbeným fotbalovým klubem je Bayern Mnichov. Mou nejoblíbenější sázkou je sázka na handicap, ať už co se týče vítězného rozdílu, anebo počtu gólů, rohů, vlastně čehokoliv.